Παρασκευή, Νοέμβριος 17, 2017
Text Size

Εκδηλώσεις

opekepeΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015
Σας ενημερώνουμε για την επιτυχή ολοκλήρωση των εκπαιδεύσεων με θέμα “Χρήση SVC HR-1024i spectroradiometer” οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια του Υποέργου 6: “Παροχή υπηρεσιών τηλεπισκόπησης και φωτοερμηνείας για την πρόβλεψη και ανάλυση κινδύνων και φυσικών καταστροφών και καταλληλότητας χωροθέτησης Α.Π.Ε. και αγροτουρισμού” την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015 στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ. Στις εκπαιδεύσεις συμμετείχαν Γεωπόνοι και Τοπογράφοι Μηχανικοί από τον "Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων" και από το "Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων".
Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό.

INDES MUSA logo shortΗ GEOSYSTEMS HELLAS Α.Ε., ο Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ - ΙΤΣΑΚ) και το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών - Γεωδυναμικό Ινστιτούτο σας ενημερώνουν για την επιτυχή ολοκλήρωση των εκπαιδεύσεων που πραγματοποιήθηκαν στις 24 & 25 Νοεμβρίου 2015 στο χώρο φιλοξενίας α1-innohub, Σωρού 12 στο Μαρούσι στα πλαίσια του ερευνητικού έργου με τίτλο: «INDES – MUSA: INnovative multi-sensor network for DEformation and Seismic Monitoring of Urban Subsidence -prone Areas - Καινοτόμο Πολυπαραμετρικό Δίκτυο Παρακολούθησης Παραμορφώσεων και Σεισμικής Κίνησης σε Πολεοδομικά Συγκροτήματα με έντονα φαινόμενα Εδαφικών Καθιζήσεων».

Οι παρουσιάσεις των εισηγήσεων του διημέρου εκπαιδεύσεων θα είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα www.indes-musa.gr την οποία μπορείτε να επισκεφθείτε για περισσότερες πληροφορίες για το έργο αλλά και για την εκδήλωση.

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό.

INDES MUSA logo shortΣας ενημερώνουμε για την επιτυχή ολοκλήρωση της ενημερωτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 9 Νοεμβρίου 2015 στο κοινοτικό κατάστημα Καλοχωρίου (πλατεία Δημοκρατίας) στα πλαίσια του ερευνητικού έργου με τίτλο: «INDES – MUSA: INnovative multi-sensor network for DEformation and Seismic Monitoring of Urban Subsidence-prone Areas - Καινοτόμο Πολυπαραμετρικό Δίκτυο Παρακολούθησης Παραμορφώσεων και Σεισμικής Κίνησης σε Πολεοδομικά Συγκροτήματα με έντονα φαινόμενα Εδαφικών Καθιζήσεων». Το έργο αποτελεί επιτυχές αποτέλεσμα στο πλαίσιο Δράσης «Διμερής Ε&Τ Συνεργασία Ελλάδας – Κίνας» της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ-12CHN124) και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και από εθνικούς πόρους μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» (ΕΠΑΝ-ΙΙ, Άξονας Προτεραιότητας 1) και των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων (ΠΕΠ) των 5 Περιφερειών μεταβατικής στήριξης του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) 2007–2013.

Περισσότερα...

INDES MUSA logo shortΗ GEOSYSTEMS HELLAS Α.Ε., ο Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ - ΙΤΣΑΚ), το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών - Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, σας προσκαλούν στις 24 & 25 Νοεμβρίου 2015 στις εκπαιδεύσεις για τις εφαρμογές και τις μεθοδολογίες που αναπτύχθηκαν στα πλαίσια του έργου: «INDES – MUSA: πρωτοποριακό ερευνητικό πρόγραμμα στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης». Οι εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιηθούν στο χώρο φιλοξενίας α1-innohub στη Σωρού 12, στο Μαρούσι, Αθήνα.
Περισσότερες πληροφορίες για το έργο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η πρόσκληση, το πρόγραμμα και η αίτηση συμμετοχής των εκπαιδεύσεων είναι διαθέσιμα εδώ.

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε και αποστείλετε την αίτηση συμμετοχής έως την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

indes musaΣας ενημερώνουμε για την επιτυχή ολοκλήρωση της ενημερωτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2015 στο  Αμφιθέατρο του ΤΕΕ (Μεγ. Αλεξάνδρου 49, Θεσσαλονίκη) στα πλαίσια του ερευνητικού έργου με τίτλο:  «INDES – MUSA:INnovative multi-sensor network for DEformation and Seismic Monitoring of UrbanSubsidence-prone Areas - Καινοτόμο Πολυπαραμετρικό Δίκτυο Παρακολούθησης Παραμορφώσεων και Σεισμικής Κίνησης σε Πολεοδομικά Συγκροτήματα με έντονα φαινόμενα Εδαφικών Καθιζήσεων», στο πλαίσιο Δράσης «Διμερής Ε&Τ Συνεργασία Ελλάδας–Κίνας» της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ-12CHN124) και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης  (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και από εθνικούς πόρους μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» (ΕΠΑΝ-ΙΙ, Άξονας Προτεραιότητας 1) και των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων  (ΠΕΠ) των 5 Περιφερειών μεταβατικής στήριξης του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) 2007–2013.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 8

SmartNet logo

 INDES-MUSA-logo small

5DMuPLIS-logo-short small