Τετάρτη, Νοέμβριος 22, 2017
Text Size

H GEOSYSTEMS HELLAS συμμετέχει και σας προσκαλεί στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών. Η ομάδα μας θα βρίσκεται στο χώρο των εκθετών στο Λαμπαδάρειο Κτίριο της Σχολής Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου στις 14 και 15 Οκτωβρίου 2017. 

Επιστημονικές παρουσιάσεις:
Σάββατο 14.10 και ώρα 4.30μμ.
•    Αξιοποίηση δεδομένων LIDAR για την 3Δ ανακατασκευή αστικών περιοχών, Σάββατο 14.10 και ώρα 4.30μμ, Χαραλαμποπούλου Β., Γεωργίου Η., Μαλτέζος Ε., Μπούνιας Τ., Σαντριβανόπουλος Σ.
Κυριακή 15.10 και ώρα 10.00πμ-12.00μμ
•    Μέθοδοι ανίχνευσης μεταβολών για την χαρτογράφηση μεγάλων εδαφικών υποχωρήσεων με χρήση δεδομένων Sentinel 1και 2. Η περίπτωση του λιγνιτωρυχείου Αμυνταίου Χαραλαμποπούλου Β., Μαλτέζος Ε.  
•    Διερεύνηση μεθόδων εντοπισμού και παρακολούθησης του φαινομένου του ευτροφισμού σε Μεσογειακά οικοσυστήματα με την χρήση δορυφορικών δεδομένων, Χαραλαμποπούλου Β., Καραμιχαλάκη Μ., Χατζηαντωνίου Α., Αποστολόπουλος Κ.

H τελευταία παρουσίαση είναι αποτέλεσμα του FabSpcace. Η βράβευση της ομάδας των Μαρία Καραμιχαλάκη και Ανδρομάχη Χατζηαντωνίου στα πλαίσια του hackathon FabSpcace HackOnEarth (http://www.geosystems-hellas.gr/latestnews/386-apotelesmata-diagonismoy-fabspace-hackonearth), από την Geosystems Hellas με φιλοξενία στα γραφεία για την περαιτέρω υποβοήθηση ανάπτυξης της ιδέας για διάστημα 3 μηνών, αποτέλεσε το έναυσμα της συνεργασίας.  Από τον Αύγουστο του 2017 αναπτύχθηκε ένα νέο research project που αφορά την παρακολούθηση του υδάτινου περιβάλλοντος, και την ανάπτυξη μεθόδων για την αξιολόγηση της ποιότητας των υδάτων, με έμφαση στο περιβαλλοντικό πρόβλημα του ευτροφισμού. Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα θα παρουσιαστούν στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών. (http://www.psdatm.gr/).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο και το πρόγραμμα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΑΤΜ.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 2846144-145.

SmartNet logo

5DMuPLIS-logo-short small