Τρίτη, Ιανουάριος 16, 2018
Text Size

H GEOSYSTEMS HELLAS Α.Ε. ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2009 και αποτελεί το πλέον πρόσφατο μέλος του Ευρωπαϊκού ομίλου GEOSYSTEMS EU GROUP.

Δραστηριοποιείται εμπορικά σε Ελλάδα και Κύπρο ως Authorized Distributor των λογισμικών λύσεων της HexagonGeospatial σε desktop & σε Enterprise Solutions, της Airborne Solutions Leica Geosystems AG - Geospatial Solutions Division (GSD) & της HexagonVentures. Eπίσης δρα ως σύμβουλος αλλά και με συμμετοχή σε πακέτα εργασίας σε έργα γεωγραφικών πληροφοριακών συστημάτων & WebGIS, φωτογραμμετρίας, τηλεπισκόπησης και έρευνας και ανάπτυξης (R&D projects).

Συνεργάζεται με την εταιρία METRICA Α.Ε. αξιοποιώντας έτσι την τεχνογνωσία της στους τομείς της ανώτερης γεωδαισίας, του περιβάλλοντος (εξοπλισμός και υπηρεσίες για παρατήρηση και μελέτη περιβαλλοντικών παραμέτρων) και της παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε ποικίλους τομείς της βιομηχανίας. Επιπρόσθετα, η ανάπτυξη του μεγαλύτερου ιδιωτικού δικτύου μόνιμων σταθμών αναφοράς GPS GNSS (MetricaNet), επίσημο μέλος του πανευρωπαικού δικτύου του ελβετικού οίκου Leica Geosystems AG από τη METRICA A.E., αποτελεί ένα μοναδικό εργαλείο στην εκπόνηση πολλών μελετών και στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας σε έργα οποιουδήποτε μεγέθους. Και οι δύο εταιρίες παρέχουν λύσεις υψηλού επιπέδου εκπροσωπώντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων του κολοσσιαίου οίκου Hexagon.

Επιπλέον, η GEOSYSTEMS HELLAS Α.Ε. είναι αποκλειτικός διανομέας των Κινεζικών εργοστασίων ComNav www.comnavtech.com με όργανα γεωδαισίας, GPS κλπ υποστηρίζοντας τεχνολογία Gallileo/Egnos & Beidou. Συνεργάζεται με Οίκους του εξωτερικού διανομής δορυφορικών εικόνων EARTHi για τη διάθεση δορυφορικών εικόνων από τους δορυφόρους DMC3/TripleSat, Geoserve, e-GEOS/TELESPAZIO.

Οι δύο εταιρίες βασίζονται στην τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού τους, το οποίο έχει παρουσία στον χώρο πάνω από 15 χρόνια και εστιάζει στις ανάγκες του επαγγελματία, παρέχοντας ποιοτικές, σύγχρονες και αποδοτικές λύσεις προσθέτοντας αξία στο έργο τους.

GEOSYSTEMS HELLAS Α.Ε

  • Είναι μέλος της επιτροπής HellasGIS, της Ελληνικής φωτογραμμετρικής & RS Committee και αρκετά μέλη του προσωπικού της είναι και μέλη του Τεχνικού επιμελητηρίου Ελλάδος
  • Επιπλέον η εταιρεία αποτελεί μέλος του si-cluster (theUniqueHellenicSpaceCluster), www.si-cluster.gr/en και μέλος της Ένωσης Ελληνικών Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας & Εφαρμογών (ΕΒΙΔΙΤΕ), http://www.hellenic-asi.org/.

 

Στόχοι

Η εταιρία μας στοχεύει στην πλήρη κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών. Αφουγκράζεται τις ανάγκες των πελατών (εντός και εκτός Ελλάδας) και προσφέρει λύσεις σε απλές και σύνθετες εφαρμογές :

  • Εντοπίζει και αναλύει τις ανάγκες του πελάτη με καταγραφή αλλά και συγγραφή του εκάστοτε έργου με σκοπό να προτείνει τις καταλληλότερες, παραγωγικότερες και οικονομικά συμφέρουσες λύσεις.
  • Προμηθεύει τα απαραίτητα εργαλεία-εξποπλισμό για την υλοποίηση βάση αναγκών του έργου.
  • Παρέχει εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη τόσο στην αρχή όσο και κατά τη διάρκεια του έργου.

Ο επαγγελματισμός και η συνέπεια που μας χαρακτηρίζει μας έχει βοηθήσει να αναπτύξουμε ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών σε Ελλάδα και εξωτερικό με στόχο την κατανόηση κάθε είδους ανάγκης των πελατών μας, την αντιμετώπιση κάθε είδους πρόκλησης, την προσφορά εξειδικευμένων υπηρεσιών, την άρτια πληροφόρηση στους τομείς ενδιαφέροντός μας, τη συνεχή εκπαίδευση και την εξαιρετική ανταπόκρισή μας στις απαιτήσεις του πελάτη.

 

ΙΤ υποδομή: Δυο εξυπηρετητές οι οποίοι φιλοξενούν το ERDAS Apollo Professional και 10 ολοκληρωμένοι σταθμοί εργασίας ERDAS Imagine & GeoMedia και Leica Photogrammetry Suite. 5 διαθέσιμοι σταθεροί και φορητοί υπολογιστές οι οποίοι εκμεταλλεύονται τις παραπάνω άδεις λογισμικού. Ομάδα υποστήριξης τριών εξειδικευμένων ατόμων σε έργα φωτογραμμετρίας, τηλεπισκόπησης καθώς και θέματα έρευνας και ανάπτυξης λογισμικού & web GIS applications, πιστοποιημένη από τους μηχανικούς της HEXAGON.